נכתב על ידי: אקסיום
תאריך: 23/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר גודל מאוד מחממים שמן ומטגנים את בשר הספריסבס עד השחמה מלאה עד שהבשר יהיה יבש.
מטבלים בחצי כף מלח ורבע פלפל שחור גרוס.
שופכים את בקבוק היין ומבשלים כחמש דקות.
מוסיפים מים עד כדי כיסוי.
מבשלים במשך שעה מוסיפים את שאר המרכיבים ואת הסילאן.
מביאים לרתיחה על אש נמוכה ומכסים ומבשלים עוד שעה וחצי.


 
אודות המחבר

שמי אקסיום כהן אני אוהבת לאכול ולבשל אוכל טוב ... במשך השנים למדתי לבשל בעיקר מאמי וסבתי שמבשלות אוכל מדהים ובעיקר נהנות מזה... אשמח לחלוק איתכם את סודותי...

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe385.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון