נכתב על ידי: יוני שרמן
תאריך: 24/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם תנור ל180 מעק
תבנית עגולה 24 או מרובעת- משומנת בחמאה.

את החמאה, הסוכר, הביצה, הקמח, אבקת האפיה והמים לערבב לבצק חלק - בעזרת יד אחת בקערה
משטחים 2 שלישים בתבנית גם בקצבות.
מניחים כמעט את כל השזיפים.
מוסיפים מעט קמח ליתר הבצק ובעזרת פומפיה מגררים מעל עוד שזיפים.
בוזקים אבקת סוכר ומכניסים לתנור ל-35 דק'
לאחר שהעוגה מוכנה לבזוק עוד אבקת סוכר.


 
אודות המחבר

יוני שרמן - קייטרינג חלבי

מתמחה באירועי גורמה חלביים וקייטרינג חלבי.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe393.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון