נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 26/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מורחים את העוף במרינדה, גם בפנים העוף 

לשים את העוף בתוך המרינדה כאשר היא בקערה עמוקה.
מניחים ללילה שלם במקרר לספיגת טעמים מוציאים מהמקרר ומניחים בתבנית
מדליקים את התנור לחום של 200 מעלות  כרבע שעה ולאחר מכן.
מכניסים את העוף לתנור
מעבירים למצב גריל ומנמיכים את חום התנור לחום בינוני.
בערך כול רבע שעה להפוך את העוף
את הנוזלים שבתבנית לוקחים בכף ומפזרים מעל העוף.
לקראת סיום הבישול מעט לפני ההזהבה
לוקחים מברשת ציפוי, טובלים אותה בתמיסת המלח ומברישים

העוף מוכן כאשר הוא זהוב ממולץ להשאיר אותו בתנור עוד כ6 דקות להזהבה מלאה


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe396.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון