נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 02/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לוקחים כערה עמוקה מהרגיל

מערבבים את כול החומרים ..מלבד השומשום לקישוט

עד לכדי קבלת בצק אחיד

מניחים לבצק לנוח כ10 דקות

יוצרים עיגולים חלולים  מורחים ביצה ומפזרים שומשום

מכניסים לתנור שחום ל200 מעלות

לקבלת גוון זהוב ויפה


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe405.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון