חפש מתכונים:       
שלום אורח
09.07.2020
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

עוגיות מלוחות

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   7 מנות
 
רכיבי המתכון:

ק"ג קמח

כוס שמן

1 מרגרינה

שתיים וחצי כוסות מים פושרים

2 אבקת אפייה

100 גר' שומשום
חופן מלח

2 כפות סוכר

2 סוכר וניל

שומשום לקישוט

ביצה למריחה



אופן ההכנה:

לוקחים כערה עמוקה מהרגיל

מערבבים את כול החומרים ..מלבד השומשום לקישוט

עד לכדי קבלת בצק אחיד

מניחים לבצק לנוח כ10 דקות

יוצרים עיגולים חלולים  מורחים ביצה ומפזרים שומשום

מכניסים לתנור שחום ל200 מעלות

לקבלת גוון זהוב ויפה

 

תגיות המתכון: עוגיות מלוחות


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

סלט אליפות בגן האירועים המפואר שאני עובדדרישה ללא סוף מדהים האורחים פעורי פה וטעם

מתכונים נוספים בנושא עוגות ועוגיות - שונות

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sעוגות ועוגיות - שונות09/10/123522 צפיות
עוגה לבנה, כמו של פעם, רכה וקלה מאד להכנה. כקינוח או סתם ככה עם הקפה

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sעוגות ועוגיות - שונות09/10/122409 צפיות
מתכון להכנת מאפינס עם חתיכות של אננס ואגוזי מלך קצוצים.

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sעוגות ועוגיות - שונות09/10/122049 צפיות
עוגה מאגסים משומרים ופרג על בסיס עוגיות אוריאו ואגוזים.

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sעוגות ועוגיות - שונות09/10/122707 צפיות
רולדה מבצק עם קקאו ואגוזים במילוי קרם מוקצף משובח ודובדבנים.

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sעוגות ועוגיות - שונות09/10/123356 צפיות
עוגת נפוליאון ידועה גם בשם קרם שניט (מגרמנית) או מיל-פיי, היא עשויה ממספר שכבות (בדרך כלל 3 שכבות) של בצק עלים אפוי ולעתים מקורמל עם מילוי בין השכבות.

מאת: חגית נועםעוגות ועוגיות - שונות25/08/113305 צפיות
עוגיות נהדרות בטעם חלבה, נימוחות ונמסות בפה, הסוד למרקם המיוחד טמון בהכנת בצק לח ובעיבוד מינימלי, ובנוסף, העוגיות לוקחות ממש כמה דקות להכנה.

מאת: הדסעוגות ועוגיות - שונות23/08/112499 צפיות
מתכון קלל להכנה טעים מאודד !

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported