נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 07/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


טורפים את הביצים עד שמתקבל קצף בצבע צהוב בהיר. מוסיפים את הסוכר בהדרגה, תוך כדי ערבול. מוסיפים גם את הרוויון והחמאה המומסת.

בקערה נפרדת מנפים את הקמח עם המלח, אבקת האפייה, אגוז מוסקט והפלפל האנגלי.

מערבבים עם עיסת הביצים בעדינות,  לא לשבור את הקצף. מכסים ומכניסים למקרר  לשעתיים.

מחממים בסיר רחב את השמן לחום בינוני-גבוה.

מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו על משטח מקומח עובי של חצי ס"מ. בעזרת כוס רגילה  יוצרים עיגולים,  ובכוס קטנה, יוצרים חור באמצע 

שהשמן חם, מכניסים את הבצק לשמן ומטגנים עד שצבעו נעשה זהוב. הופכים לעוד דקה או שתיים. מוציאים מהשמן , ומניחים על צלחת  בנייר סופג.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe416.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון