נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 08/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מתחילים עים הבצק .... בשום אופן זה לא בצק לתפיחה....זה בצק פריך......

שמים בכערה את מרכיבי  הבצק

לשים היטב מרדדים לעובי דק

לוקחים כוס או כונוס ויוצרים עיגולים להנחה על תבנית החד פעמית אישית או תבנית סיליקון מחולקת...

להניח כך שהבצק יבלוט מעט החוצה

מטגנים את הכרישה

מוסיפים את הסלרי והשום בוחשים כ3 דקות יוצקים את החלב מתבלים בתבלינים ומערבבים

יוצקים פנימה את השמנת והגבינה ל כ שלוש  דקות נוספות תוך עירבוב

טורפים את הביצים פנימה בוחשים מעט

נותנים לתערובת להתקרר מעט

מניחים את המלית על הבצק שבתבנית האישית....מומלץ למרוך מעט שמן או ספריי שמן....

אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 25 דקות להשגיח שיקבלו גוון זהוב ויפה

נשמע מסובך?

לא בכלל לא !! מתכוון יחסית דיי פשוט לגבי מספר המנות....12 יח לראות לפי התבניות האישיות....


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe418.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון