נכתב על ידי: גבינות מהלב
תאריך: 24/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



מערבבים יחד את כל החומרים לבצק, חוץ מהחמאה, מערבבים טוב ואם צריך להוסיף עוד מים מוסיפים. הבצק צריך להיות יבש וקשה.
מרדדים את הבצק לעלה וכל פעם מורחים חלק מהמרגרינה. מקפלים את הבצק ומרדדים, מקפלים שוב את הבצק ומכניסים למקרר לחצי שעה.
מוצאים שוב מהמקרר מרדדים לעלה מקפלים ומכניסים למקרר לחצי שעה. חוזרים על אותה פעולה פעמיים, כאשר אחרי כל פעם מכניסים למקרר לחצי שעה.
מגרדים על פומפייה גבינה צהובה וגבינת פטה, מערבבים ביצה, גבינות ועירית קצוצה.
מוצאים מהמקרר את הבצק ומחלקים אותו לכמה מנות, מרדדים כל חלק לעלה דק מאוד ובקצה מסדרים
בצורת נקניק את המילוי ומגלגלים. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מורחים ביצה ומפזרים שומשום. חותכים לא עד הסוף למנות קטנות.
אופים בחום של 200-250 מעלות.
אפשר למלות בגבינה מתוקה, בתפוחי אדמה, פיטריות או בשר.  הכנת גבינה


 
אודות המחבר

אנחנו מלמדים הכנת גבינות לבנות,גבינות חצי קשות,גבינות צהובות וגבינות עובש במטבח הביתי בעזרת כלים וחומרים זמינים.

כל מתכון שנכתוב הוא מתאים גם לגבינות קנויות אבל טעמו של כל מאכל יהיה משובח יותר אם תכינו את הגבינות בעצמכם.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe42.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון