נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 11/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מבשלים את האפונה עד לריכוך מכוסה במים.

חותכים את האספרגוס לשניים, בחלק העליון

מבשלים את האספרגוס בסיר נפרד עם מים רותחים  לריכוך.

 עוצרים את בישול האספרגוס במי קרח בקערה.

מטגנים את קוביות הבצל עד להזהבה, מכניסים לסיר את האפונה המבושלת עם גבעולי האספרגוס ואת הבצל המטוגן.

טוחנים במעבד מזון עד קבלת מחית אחידה ומוסיפים את השמנת לפי רצון הסמיכות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe428.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון