נכתב על ידי: גבינות מהלב
תאריך: 25/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



להכנת הבצק:
שמים במיכל מעבד מזון את כל חומרי הבצק חוץ מהחלב . מעבדים
עד קבלת פירורים, מוסיפים את החלב תוך כדי פעולת המעבד עד
שהבצק נאסף לכדור .
משמנים תבנית ומשטחים את הבצק על התחתית וקצת על הדפנות.
מקררים שעה במקרר .
בינתיים מחממים תנור לחום 200 מעלות ואופים 10 דקות את הבצק.

להכנת המלית :
שמים במיקסר את הסוכר , גבינה  והשמנת המתוקה ,ומקציפים
לתערובת חלקה .מוסיפים את השמנת החמוצה, הוניל והקמח
ומקציפים דקה .מוסיפים את הביצים תוך כדי הקצפה,אחת אחת עד
לקבלת תערובת אחידה .מרפדים את השוליים של התבנית בנייר אפיה.
יוצקים את התערובת על הבצק שבתבנית ,ואופים במדף התחתון
של התנור 10 דקות בחום 200 מעלות .
מנמיכים לחום נמוך 150 מעלות ואופים כשעה .

הכנת הציפוי:
מערבבים יחד את כל חומרי הציפוי, ומורחים על העוגה .
מכבים את התנור,ומצננים את העוגה בתוכו .

אם רוצים שהעוגה תיהיה יותר עשירה ולא משתמשים בגבינה תוצרת בית, אפשר להחליף את

הגבינה 9% בגבינת בגבינת שמנת.

הכנת גבינה

גבינות


 
אודות המחבר

אנחנו מלמדים הכנת גבינות לבנות,גבינות חצי קשות,גבינות צהובות וגבינות עובש במטבח הביתי בעזרת כלים וחומרים זמינים.

כל מתכון שנכתוב הוא מתאים גם לגבינות קנויות אבל טעמו של כל מאכל יהיה משובח יותר אם תכינו את הגבינות בעצמכם.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe43.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון