נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 18/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את המרגרינה והירקות.

 מאדים בסיר עד שהירקות מתרככים מעט כ 20 דקות בוחשים מידי פעם
מוסיפים לסיר את רסק העגבניות,מרק העוף.מלח פלפל שחור ומערבבים

יוצקים את המים לסיר ומביאים לרתיכה לאחר הרתיכה להנמיך את האש  על נמוך

מוסיפים את הפתיתים ומבשלים כ25 דקות

 
 


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe438.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון