נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 18/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים את כל המצרכים 

 ,משמנים  תבנית קטנה ועליה מסדרים דפי לזניה .

מוזגים חצי כמות בלילה ושוב דפי לזניה,

.מכסים בניר כסף ולתנור בחום של 200 מעלות מומלץ לשים נייר אפיה קודם.....

.לאחר  כ20 דקות' מורידים את הניר ומשחימים כ 10 ד'

.מפזרים את  הגבינה הצהובה וממשיכים לאפות עד שהגבינה מבעבעת וזהובה.

 מצננים כ 20 ומגישים.
ניתן  להכפיל את הכמות ולהוסיף שכבות


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe439.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון