חפש מתכונים:       
שלום אורח
15.10.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

לזניה-גבינות

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

2 קוטג' תנובה
4 כפות רסק עגבניות
2 ביצים
אורגנו מיובש כפית שטוחה
קורט מלח
פתיתי גבינה צהובה
גבינה בולגרית כ 100 גרם מפוררת..

דפי לזניה



אופן ההכנה:

מערבבים את כל המצרכים 

 ,משמנים  תבנית קטנה ועליה מסדרים דפי לזניה .

מוזגים חצי כמות בלילה ושוב דפי לזניה,

.מכסים בניר כסף ולתנור בחום של 200 מעלות מומלץ לשים נייר אפיה קודם.....

.לאחר  כ20 דקות' מורידים את הניר ומשחימים כ 10 ד'

.מפזרים את  הגבינה הצהובה וממשיכים לאפות עד שהגבינה מבעבעת וזהובה.

 מצננים כ 20 ומגישים.
ניתן  להכפיל את הכמות ולהוסיף שכבות

 

תגיות המתכון: לזניה


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

סלט אליפות בגן האירועים המפואר שאני עובדדרישה ללא סוף מדהים האורחים פעורי פה וטעם

מתכונים נוספים בנושא לזניה

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sלזניה21/06/125499 צפיות
מתכון של ריצ' להכנת לזניה במילוי שמנת, פטריות ורוטב עגבניות.

מאת: שף יעקב לזניה22/12/115466 צפיות
לזנית בשר טחון ורוטב מעולה מנה מנצחת

מאת: שף יעקב לזניה17/12/113566 צפיות
מנת לזניה חלבית מאוד טעימה ודיאטתית

מאת: חיים לבוןלזניה16/07/0921579 צפיות
מתכון טוב וטעים להכנת לזניה חלבית.

מאת: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudyלזניה26/04/0929727 צפיות
אין כמו הריח של לזניה חמה. מנה מעולה לאכול עם המשפחה בארוחת שישי

מאת: גבריאלה וידרהלזניה24/02/094053 צפיות
לזניה מפתיעה במילויי ארטישוק תרד וגבינה

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported