נכתב על ידי: שרון קונפורטי אהבה במטבח TM
תאריך: 26/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מנפים את הקמחים ומוסיפים את השמרים + השמן החלב והמים לשים כ - 3 דק' במערבל או 10 דק' לישה ידנית.

מוסיפים כפית מלח ממשיכים ללוש מתפיחים במשך שעה.

לאחר שעה מורידים נפח מוסיפים את הפטריות והבצל. לשים היטב ויוצרים צורה של כיכר לחם.

מתפיחים כחצי שעה.

אופים בחום של 200 מעלות 35 דק.

מניחים בתחתית התנור כלי עם מים + קוביות קרח + משפריצים מים כפעמיים במהלך האפייה ישירות על הכיכר.

בהצלחה ובאהבה

שרון וסהר

'אהבה במטבח'


 
אודות המחבר

נעים מאד,

שרון קונפורטי

שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.

מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.

http://www.sk-love2cook.co.il/

בוגרת 'תדמור' שנת 2005

מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe446.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון