נכתב על ידי: שרון קונפורטי אהבה במטבח TM
תאריך: 30/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



מערבבים את כל הרכיבים יחד צרים צורת קציצות עגולות ומעט משוטחות אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ- 30 דק' .
ניתן גם לאפות בשתי תבניות אינגליש או בתבנית שקעים של מאפינס כ- 16 יחידות מכובדות או בתבנית  עגולה קוטר 24 כפשטידה 180 מעלות כ-45 דק'.

או לטגן את הקציצות עד להשחמה קלה משני הצדדים במעט שמן קנולה.
מגישים בליווי הרוטב הולך נהדר עם סלט ירקות ישראלי טרי וקצוץ דק + רוטב טחינה.

אופן הכנת רוטב העגבניות:
בסיר מניחים את שמן הזית והשום מערבבים קלות כ- שתי דק' מוסיפים את יתר הרכיבים ומבשלים כ-30 דק' על להבה קטנה.
בתאבון ובהצלחה!


 
אודות המחבר

נעים מאד,

שרון קונפורטי

שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.

מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.

http://www.sk-love2cook.co.il/

בוגרת 'תדמור' שנת 2005

מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe447.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון