נכתב על ידי: פזית אסולין
תאריך: 26/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 170 מעלות .

שמים קמח, קקאו, סוכר וחמאה במעבד מזון, 2/3  פולסים (הפעלה קצרה מאוד) מערבבים לתערובת פירורית.

מוסיפים ביצה ומים למעבד המזון ומערבבים באותה צורה .

שמים את הבצק במקרר לשעה (במקפיא לחצי שעה אם אין סבלנות)

קורצים צורות מומלץ מעל נייר אפייה . הבצק מתחמם במגע עם הידיים, אם צריך תכניסו למקפיא לכמה דקות ותוציאו יהיה קל יותר להמשיך. אני מכניסה שיפוד קטן (אפשר לקחת שיפוד רגיל וחתוך לשניים), תתקבל עוגייה על מקל.

אופים 15 דקות. מניחים על רשת לצינון טובלים בשוקולד מריר/ חלב שהומס במיקרו ומקשטים בסוכריות צבעוניות.

למי שרוצה לקשט ברויאל אייסינג

חלבון ביצה 1 (ניתן להשתמש גם בחלבון מפוסטר, קונים בחניות מתמחות).

אבקת סוכר 250 גרם

מערבבים היטב, מחלקים ל 3 קעריות, צובעים כל אחת בצבע מאכל אחר (טובלים קצה של קיסם בצבע מאכל בגל / משחה ומערבבים). מעבירים לשקי זילוף חד פעמיים,מקשטים כיד הדמיון הטובה עליכם ועל הילדים.

משאירים לילה  לייבוש (לא במקרר).

תהנו ובתאבון

פזית אסולין קונדיטורית ובעלים של קייטרינג עוגות מהלב

קייטרינג איכותי, המספק פתרונות אירוח מושלמים

אוכל  ביתי מוקפד, עוגות מעוצבות, סדנאות בצק סוכר ושוקולד

www.ogot.co.il


 
אודות המחבר
פזית אסולין קונדיטורית ובעלים של קייטרינג עוגות מהלב

קייטרינג איכותי, המספק פתרונות אירוח מושלמים

אוכל  ביתי מוקפד, עוגות מעוצבות, סדנאות בצק סוכר ושוקולד

www.ogot.co.il

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe45.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון