נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 02/01/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים מחבט גדולה  מעט שמן מוסיפים שום  הכתוש  
 לאחר מכן מוסיפים  את הבצל, גזר והכרוב… מקפיצים כ 2 דקות.

 מוסיפים את אבקת המרק ואת הנבטים. 
מספר שניות ומורידים מהאש.

מקררים מעט את התערובת.
מערבבים את כף הקמח עם מעט מים בצלוחית… לקבלת מרקם של דבק.

לוקחים עלה  מניחים מעט מהמלית בקצה הקרוב אלינו… מקפלים את הצדדים למרכז… ומגלגלים מאיתנו לקצה הרחוק… מדביקים את הקצה בדבק קמח.

מחממים מחבט ומטגנים בשמן  עמוק

מטגנים את האגרולים לצבע זהוב… ומניחים על נייר סופג.



ממולץ ליוי של רטובים......... 
רוטב צ'ילי מתוק
רוטב סויה
רוטב חמוץ מתוק.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe452.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון