חפש מתכונים:       
שלום אורח
18.10.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

אגרול סיני מקורי

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   12 מנות
 
רכיבי המתכון:

12 אגרולים:
1 בצל יבש חתוך לרצועות דקות
2 גזרים מגוררים בפומפיה
1/4 כרוב חתוך לרצועות
קישוא חתוך לרצועות
חצי כוס נבטים
1 כפית גדושה שום כתוש
1.5 כפית גדושה אבקת מרק עוף
מעט שמן

שמן לטיגון עמוק
12 עלי סיגר מופשרים
כף קמח



אופן ההכנה:

מחממים מחבט גדולה  מעט שמן מוסיפים שום  הכתוש  
 לאחר מכן מוסיפים  את הבצל, גזר והכרוב… מקפיצים כ 2 דקות.

 מוסיפים את אבקת המרק ואת הנבטים. 
מספר שניות ומורידים מהאש.

מקררים מעט את התערובת.
מערבבים את כף הקמח עם מעט מים בצלוחית… לקבלת מרקם של דבק.

לוקחים עלה  מניחים מעט מהמלית בקצה הקרוב אלינו… מקפלים את הצדדים למרכז… ומגלגלים מאיתנו לקצה הרחוק… מדביקים את הקצה בדבק קמח.

מחממים מחבט ומטגנים בשמן  עמוק

מטגנים את האגרולים לצבע זהוב… ומניחים על נייר סופג.



ממולץ ליוי של רטובים......... 
רוטב צ'ילי מתוק
רוטב סויה
רוטב חמוץ מתוק.

 

תגיות המתכון: אגרול סיני מקורי


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

סלט אליפות בגן האירועים המפואר שאני עובדדרישה ללא סוף מדהים האורחים פעורי פה וטעם

מתכונים נוספים בנושא אוכל אסייתי

מאת: שף יעקב אוכל אסייתי19/05/113873 צפיות
זהו סלט קוריאני המשתלב היטב עם מנות בשר ונודלס

מאת: שף יעקב אוכל אסייתי19/05/112463 צפיות
מנת סלט המאפיינת את המטבח הקוריאני בפשטותו אך עם זאת מתובל וטעים.

מאת: שף יעקב אוכל אסייתי19/05/112936 צפיות
מנת סלט מלפפונים שאוכלים אותה קר מאוד כתוספת למאכלים חריפים וחמים

מאת: שף יעקב אוכל אסייתי01/02/114635 צפיות
מנה מאוד פופולרית במטבח הסיני


מאת: שף יעקב אוכל אסייתי20/07/102193 צפיות
מנה אסייתית שמשלבת טעמים

שסיני פוגש מרוקאי...........

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported