נכתב על ידי: שף אלון כהן
תאריך: 06/01/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מטגנים בשמן זית את הבצל הסגול על להזהבה

מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים כ 5 דקות נוספות

מוסיפים את ראשי הארטישוק ומטגנים 5 דקות נוספות

מוסיפים את הסלרי והפיטרוזליה 

מערבבים היטב ומוסיפים 1.5 ליטר ציר ירקות

מתבלים במלח ופלפל

מערבבים ומבשלים לפחות שעה על אש קטנה עד שהירקות רכים

טוחנים במעבד מזון ידני

מוסיפים את חלב הקוקוס והשמנת ומערבבים

מתקנים תיבול

ניתן להוסיף בהגשה שבבי בטטה מטוגנים או קרוטונים ומעט שמן זית


 
אודות המחבר

שף פרטי לאירועים מיוחדים בכל מקום שתבחרו

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe454.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון