נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 27/01/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חותכים את החזה עוף  עבים חתכים אלכסוניים לא עמוקים באחד הצדדים.
מורחים מעט שמן, מפזרים מלח פלפל שחור גרוס 
מחממים מחבת צלעות וכשהיא חמה מאוד מניחים את נתחי הבשר.
הופכים כאשר הבשר מתרומם בקלות מהמחבת. 

בסיר על אש נמוכה מחממים רוטב טריאקי מוסיפים   שני  כפיות דבש וסוכר עד לקבלת רוטב מתקתק

מגישים כשהחתכים כלפי מעלה ושופכים מעט רוטב עלחזה העוף

ממולץ להגשה על מצע עלי בייבי או פירה בטטה

לגבי הכמות כמה שאתם  רוצים חזה עוף


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe472.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון