נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 10/02/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להקציף יחד חמאה ואבקת סוכר לתערובת קרמית.

להוסיף חלמונים ותמצית וניל ולהקציף.

לנפות פנימה את הקמח, הקורנפלור והמלח.

להוסיף את השקדים הטחונים וקליפת ההדר ולערבב יחד לתערובת אחידה.

להעביר הבצק לקירור למשך שעה לפחות כך שיתייצב ויהיה נוח לעבודה.

לרדד את הבצק על משטח עבודה מקומח מעט ולקרוץ עיגולים בגודל הרצוי.

למלא כל עיגול בכפית גדושה של מלית ולסגור את אזני ההמן בעדינות. בצורת משולשים.....

לסדר העוגיות בתבנית ולהשיב לקירור או להקפאה למשך כשעה.

להעביר לאפייה בחום בינוני 180 מעלות עד שמזהיב יפה, הבצק עדיין רך מעט.

מיד כשהעוגיות יוצאות מן התנור לאבק עליהן הרבה אבקת סוכר ולצנן.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe482.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון