נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 18/02/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1 שמים את המים. החומץ. הסוכר. המלח. והאורז. בסיר בנוני .
ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים 20 דקות בדיוק.
מסירים מהכיריים מניחים מגבת מטבח בין הסיר למכסה ומצננים
2 מכינים משטח עבודה.מחלקים את האורז ל 4 חלקים .
מניחים על המחצלת את האצה.
משטחים את הארז על האצה כ שני שליש בשכבה של חצי סמ"מ.
מסדרים שורה דג מעושן .רצועות מלפפון. רצועות גזר. רצועות גמבה.
רצועות בצל ירוק . רצועות אבוקדו .צנון וכוסברה..
מתחילים לגלגל את האצה בעזרת המחצלת מהחלק הקרוב לגוף ועד
לשליש הריק . מהדקים. מרטיבים את שליש האצה במים וממשיכים לגלגל ומהדקים ..
חותכים לחצי. ושוב לחצי ושוב לחצי כך נוצרים לנו 8 חלקי סושי.
להגשה עם רוטב סויה לסושי. ווסאבי וגינגר כבוש.
בתאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe485.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון