נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 13/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


. טורפים את כל המצרכים למשרה,

 מורחים ומשרים את הבשר לפחות 12 שעות במשרה,

 . . צולים את הבשר באיטיות  מדי פעם מושחים במשרה.

 מומלץ להכין את הבשר בגריל, לפחות 2 לפני האוכל או האורחים


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe497.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון