חפש מתכונים:       
שלום אורח
27.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

איזה כייף לשמוע את צלילי הצליה בתנור או במנגל של הנתח הנפלא הזה..................

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   שעה עד שעתיים
מתאים ל:   10 מנות
 
רכיבי המתכון:

נתח אסאדו "אדום אדום" 1.5 ק"ג
1/4 כוס דבש
1/4 כוס רוטב טריאקי
1/4 כוס מיץ לימון
1/4 כוס שמן תירס
3 שיני שום כתושות
כף ג’ינג’ר/זנגביל טרי מגורר



אופן ההכנה:

. טורפים את כל המצרכים למשרה,

 מורחים ומשרים את הבשר לפחות 12 שעות במשרה,

 . . צולים את הבשר באיטיות  מדי פעם מושחים במשרה.

 מומלץ להכין את הבשר בגריל, לפחות 2 לפני האוכל או האורחים

 

תגיות המתכון: טעם גן עדן


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים

כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

מתכונים נוספים בנושא אסדו

מאת: שף עופר סמואלאסדו14/02/1112813 צפיות
קייטרינג אסאדו "לומו-אסאדו" מתמחה בבשרים ודרכי עשייתם המסורתיות מהפריג'ה הדרום אמריקאית ועד למתקני עישון מעשה נפח אומן בדמות קטר מלואיזיאנה הרחוקה המסורת האמריקאית של הדרום דרכי הטיפול בבשר נעשים בהדרגה ובהתאם למסורת האמריקאית שבבי עץ רטובים מחמישה סוגי עצים בניהם זית, אפרסק, לבונה, שקד, והיקורי נזרקים על הגחלים בזמנים מסויימים ויוצרים ארומה משכרת בסביבה ומטעימים את הבשר בטעמים שלא תשכחו לזמן www.lomo-asado.co.il

מאת: אסף גולןאסדו13/10/1021422 צפיות
אני רוצה מחר לעשות לחברים שלי מנלגל ברצוני לדעת איך עושים אסדו על האש

מאת: שף יעקב אסדו06/09/109894 צפיות
מנת בשר טעימה ונימוכה שילוב טעמים מדהים בכל נגיסה

מאת: שף יעקב אסדו09/07/1023263 צפיות
מנת בשר אמיתית כמו בכל המסעדות המפורסמות


מאת: שף אריאל רוזנבלוםאסדו15/07/0914250 צפיות
* את האסאדו, מכינים עם העצם. לכן כשקונים את נתח הבשר לאסאדו, צריך לקחת בחשבון כמות גדולה של בשר לכל סועד (כחצי מהכמות יהיה עצם).* בניגוד למנגל, חשוב שלא יהיה מגע ישיר של הבשר עם האש. הסוד הוא לצלות את הבשר במרחק של כ-20 סמ מהגחלים. בצורה זו, הבשר מתבשל מבפנים על ידי החום הפנימי שמשתחרר מהעצמות וכך נשמרת העסיסיות.* במהלך הצלייה מורחים את הבשר אך ורק בשמן זית, מלח ופלפל וחובה להגיש אותו בסוף עם רוטב צ'ימיצ'ורי. רוטב הצ'ימיצ'ורי עשוי מהרבה פטרוזיליה קצוצה שמעורבבת עם הרבה שום, חומץ ושמן זית. מוסיפים כמובן גם מלח ופלפל ונותנים לכל התערובת לנוח.

מאת: רז ממרודאסדו24/02/0913341 צפיות
קייטרינג אסאדו בוצ'ר הבשרים הנבחרים הם האיכותיים והטריים ביותר, וכל נתח מושרה במשרה המותאם לו. הבשרים מעושנים במשך מספר שעות טרום האירוע במעשנות בשר מקצועיות ובהן גחלים בעלי ארומה ייחודית שאנו מרכיבים בעצמנו. תהליך העישון המתמשך במעשנת שומר על עסיסיות הבשר ומעניק לו טעם וארומה שיזכרו זמן רב אחרי שהאירוע יסתיים. כאשר האורחים מגיעים, הם נהנים מחוויה טוטאלית של בשר. תנורי העישון המרשימים ובהם נתחי הבשר הנצלים, המעלים ניחוחות מגרים ברקע, מהווים תפאורה מושלמת לנתחי הבשר החמים והעסיסיים.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported