נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 16/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מטגנים את הבצל עד הזהבה, ומוסיפים את הבשר ממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות.מוסיפים את הכרוב העצמות והמים

מבשלים עד שהכרוב רך, מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים על אש קטנה  עוד 10-דקות מגישים לצד פירה תפו'א.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe499.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון