נכתב על ידי: idoB1978
תאריך: 16/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מטגנים את הבצל עד שקיפות ומוסיפים את הבשר, ממשיכים לטגן עד השחמה ולאחר מכן מעבירים לצלחת נפרדת.

מכניסים למחבת את הגזר, הסלרי, הפלפל והשום ומטגנים 3-4 דק' (עד השהגזר מתרכך).

מוסיפים את הבשר והבצל והטימין וממשיכים בטיגון עוד כ 2 דק'.

מוסיפים את היין ומערבבים ביחד עם כל המרכיבים.

לאחר 3 דק' מוסיפים את העגבניות והצ'ילי.

מערבבים את כל המרכיבים ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את התבלינים (פפריקה, סוכר מלח ופלפל לפי טעם), מכסים ומבשלים במשך כחצי שעה-40 דק' על אש קטנה מאוד.

5 דק' לפני גמר הבישול מוסיפים מחצית מכמות הפטרוזיליה.

* יש להוסיף את הפסטה, אחרי סינון (ללא שטיפה) ולערבב עם הרוטב.

את המחצית השניה של הפטרוזיליה - לפזר על הפסטה לפני הגשה.

 


 
אודות המחבר

בן 32, אוהב לבשל בשביל הכיף שלי, מושפע רבות מהמטבח האיטלקי.

לא מפחד לנסות דברים חדשים, עד כמה שנראים מסובכים.

השילוב של מרכיבים איכותיים, והידיעה שבסוף יצא משהו טוב מכל זה רק גורמת לי להמשיך ולנסות

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe500.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון