נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 16/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


. מחממים תנור לחום בינוני.

2. חותכים את הגזר, הסלרי, הבצל הירוק והכרוב לרצועות דקות.

3. בוללים בקערית את עמילן התירס עם מעט מים, מוסיפים את יתרת המים ורוטב הסויה ושומרים בצד.

4. מחממים במחבת רחבה ועמוקה את השמן, מוסיפים את השום והזנגוויל ומטגנים מעט. מוסיפים את הירקות הקשים- הגזר והסלרי. מטגנים עד שיתרככו. מוסיפים את יתרת הירקות ומטגנים עד שיתרככו, אך ישמרו על פריכות.

5. מתבלים במלח ופלפל ויוצקים למחבת את תערובת העמילן, בוחשים עד שהרוטב מסמיך מעט, מסירים מהאש ומצננים.

6. חוצים על עלה פילו לרוכבו לשני מלבנים, ומברישים בשמן. מקפלים כל מלבן לשניים לקבלת ריבוע . מניחים במרכז כל ריבוע כף מחוקה מהמלית מגלגלים לגלילה ומברישים את השולים בביצה.

7. עורכים בתבנית אפייה מלבנית גדולה, כשה"תפר" כלפי מטה, אופים 20 -25 דקות עד שמזהיב


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe502.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון