נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 16/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


. חותכים את הבשר לקוביות.

2. מערבבים יחד את כל חומרי המשרה. מכניסים את הבשר והמשרה לשקית פלסטיק, מניחים את השקית בכלי ומשהים במקרר למשך 12 שעות לפחות. מדי פעם הופכים את השקית כדי שכל נתחי הבשר יספגו את המשרה.

3. מוציאים את הבשר מהמשרה ומנגבים במגבת נייר.קולים בגריל או על פחמים


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe506.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון