נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 16/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. מערבבים את הרסק עם 1/2 כוס מים, מוסיפים פלפל שחור ואורגנו.

2. בקערה נוספת טורפים את הביצים לתוך הקוטג`.

3. מצפים תבנית בנייר אפיה. מסדרים בתבנית לפי הסדר שכבות של עלי לזאניה , רוטב וקוטג`.

4. למעלה מפזרים גבינה צהובה.

5. אופים ב- 180 מעלות כ- 40 דקות


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe510.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון