חפש מתכונים:       
שלום אורח
04.06.2020
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

לזניה

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   5 מנות
 
רכיבי המתכון:

250 גרם אטריות לזאניה
2 גביעי גבינת קוטג` 5%
2 ביצים
200 גרם רסק עגבניות
מלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם
3 שיני שום כתושות
30 גרם גבינה צהובה לייט



אופן ההכנה:

1. מערבבים את הרסק עם 1/2 כוס מים, מוסיפים פלפל שחור ואורגנו.

2. בקערה נוספת טורפים את הביצים לתוך הקוטג`.

3. מצפים תבנית בנייר אפיה. מסדרים בתבנית לפי הסדר שכבות של עלי לזאניה , רוטב וקוטג`.

4. למעלה מפזרים גבינה צהובה.

5. אופים ב- 180 מעלות כ- 40 דקות

 

תגיות המתכון: לזניה


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

סלט אליפות בגן האירועים המפואר שאני עובדדרישה ללא סוף מדהים האורחים פעורי פה וטעם

מתכונים נוספים בנושא אוכל איטלקי

מאת: שף יעקב אוכל איטלקי01/02/115288 צפיות
מנת קציצות מדהימה של אורז ובשר שבטוסקנה

לזניה אמיתיתווווווווווווו


מרכיבים לשתי פיצות משפחתיות גדולות מאד



נוח וקל לאורחים ללא התרעה..

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported