נכתב על ידי: ערן שלזינגר
תאריך: 26/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


יש לפרוס את הפטריות לרצועות דקות. לאחר מכן יש לשבל את הפטריות עם מלח ופלפל במחבת וזאת עד לקבלת גוון צהוב. לאחר מכן יש להוסיף את היין ואת האורגנו  והאת אגוז המוסקט ולבשל עוד קצת. בסוף יש להוסיף את השמנת המתוקה. לבסוף יש לבשל עוד כ5 דקות


 
אודות המחבר

אוהבת לבשל מאוד מאוד.  שני התחומים החשובים בחיים הם בישול מחד וניהול אתרים מאידך. את שניהם אני משלבת באהבה בכתיבת מתכונים ברשת.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe52.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון