נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 20/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מכניסים את הביצים למעבד מזון וטוחנים את הביצים בפולסים עד קבלת מרקם מעט גס מעבירים את הביצים לקערה גדולה מוסיפים את הבצל המיונז והמלח מערבבים מתקנים תיבול ומגישים

:להכנת המיונז

מכניסים את החלמונים לקערה ובעזרת מיקסר יד מערבבים על מהירות מירבית כ-30 שניות לאחר מכן זולפים את השמן בזילוף עדין תוך כדי ערבוב עד לקבלת מיונז סמיך לאחר מכן מוסיפים את מיץ הלימון והמלח ומערבבים עד לקבלת גוון לבן בהיר מהלך של חצי דקה


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe523.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון