נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 20/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן בשמן את הבשר היטב להוסיף את היין ולבשל עוד כ-5 דקות להוסיף את השום והמלח לערבב קלות לכסות את המחבת ולכבות את האש למספר דקות לפני ההגשה


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe525.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון