נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 21/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. מניחים את הדגים בכלי רחב ושטוח. מערבבים יחד את כל חומרי התחמיץ ויוצקים על הדגים. משהים במקרר למשך הלילה (או כשעה ללא קירור).

2. מוציאים את הדגים מהתחמיץ, מרפדים תבנית גריל ברדיד אלומיניום וקולים את הדגים, 10 דקות מכל צד, יוצקים על הדגים מדי פעם מנוזלי התחמיץ.

3. מעטרים בפלחי לימון ומגישים.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe526.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון