נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 21/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. במעבד מזון מעבדים את פירורי לחם, כף האורגנו, זרעוני האניס, מלח ופלפל.

מפזרים על נייר אפיה ועוטפיםן בתערובת את חזות העוף.

2. במחבת טפלון גדולה מחממים את שמן הזית. צולים את העוף משני צדדיו - בערך 7 דקות.

3. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים דקה.

4. מוסיפים אוזו או יין. מגבירים את החום לגבוה ומוסיפים את העגבניות, הזיתים, המלח ופלפל. עד שהעגבניות רכות אך שומרות על צורתן. מוסיפים את האורגנו הנותר.

5. מסדרים ב- 4 צלחות ומקשטים בשמיר וזיתים. מגישים מיד.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe528.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון