חפש מתכונים:       
שלום אורח
26.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

חזה עוף עם עגבניות

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

1/4 כוס פירורי לחם
2 כפות עלי אורגנו קצוצים
1/2 כפית זרע אניס
3/4 כפית מלח
3/4 כפית פלפל שחור
4 חצי חזה עוף
1 כף שמן
1/2 כוס בצל אדום קצוץ
2 כפיות שום כתוש
1/4 כוס אוזו או יין לבן יבש
800 גרם עגבניוץ תמר קלופות ופרוסות
8 זיתים פרוסים
2 כפות שמיר טרי קצוץ



אופן ההכנה:

1. במעבד מזון מעבדים את פירורי לחם, כף האורגנו, זרעוני האניס, מלח ופלפל.

מפזרים על נייר אפיה ועוטפיםן בתערובת את חזות העוף.

2. במחבת טפלון גדולה מחממים את שמן הזית. צולים את העוף משני צדדיו - בערך 7 דקות.

3. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים דקה.

4. מוסיפים אוזו או יין. מגבירים את החום לגבוה ומוסיפים את העגבניות, הזיתים, המלח ופלפל. עד שהעגבניות רכות אך שומרות על צורתן. מוסיפים את האורגנו הנותר.

5. מסדרים ב- 4 צלחות ומקשטים בשמיר וזיתים. מגישים מיד.

 

תגיות המתכון: חזה עוף עם עגבניות


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים

כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

מתכונים נוספים בנושא חזה עוף

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/129475 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב חזה עוף15/12/114230 צפיות
מתכון שמדגיש את טעם הסלק ונותן לו כבוד במטבח

מאת: שף יעקב חזה עוף21/11/1111361 צפיות
מנה מהמטבח ההודי אחת המנות הכי טעימות של המטבח ההודי העוף מקבל צבע אדום עמוק משגע וטעם שמפתיע את החך מומלץ להכין את המנה קלה מאוד להכנה

מאת: שף יעקב חזה עוף02/02/1110438 צפיות
מנה המשלבת בין מזרח למערב

חזה עוף בריבת בצלתנסו ...טעם מעל כולם

חזה עוך עים ניכוכות ונוכחות של הטבע תנסו......................

חזה עוף בדבש ואוווווו.................

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported