נכתב על ידי: BarMaster- בית ספר לברמנים
תאריך: 26/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לשים את כל החומרים בקערה ולערבב הבצק אמור לצאת קצת דביק לא מידי

לא לשכוח לשים מים חמים עם החלב אחרת הבצק לא יוצלח

לחלק ל-3 עיגולים לטבול בקמח לשטוח על התבנית לשים רוטב גבינה צהובה וזיתים

(לא לשים רוטב על הכל להשאיר סנטימטר ללא רוטב למרוח על החלק שלא מרוח ברוטב שמן זית ומעל לפזר סומסום)

להכניס לתנור במדף השלישי מלמטה  בחום הכי גבוהה (לשים לב הפיצה נאפת מאד מהר)

לרוטב:

1/2 קופסאת רסק עגבניות

לדלל עם מים לשים קצת שמן לגרד בצל לכתוש שום להוסיף מלח אורגנו אפשר בזילקום (לפי הטעם)

אם רוצים רוטב מעל הפיצהנ אחרי שהיא יוצאת מהתנור לקחת קטשופ לשים מיונז וקצת סחוג

בתאבון


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe53.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון