נכתב על ידי: חנה טובה
תאריך: 21/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להרתיח את המים ולהוסיף את המרגרינה והמלח.
להסיר מהאש ולהוסיף בזה אחר זה קמח מצה וביצים.
לבחוש היטב עד לקבלת בצק אחיד.
לשמן את הידיים במעט שמן זית וליצור מהבצק כדורים.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני עד לקבלת לחמניות מושחמות ויציבות


 
אודות המחבר

חנה טובה,
יועצת מזון בחברת קייטרינג
קייטרינג | קייטרינג חלבי | קייטרינג בשרי | קייטרינג כשר

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe531.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון