חפש מתכונים:       
שלום אורח
20.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

לחמניות פריכות לפסח

מאת: חנה טובהפסח21/03/20105305 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 כוס מים
½ חבילה מרגרינה
½1 כוסות קמח מצה
5 ביצים
מעט מלח



אופן ההכנה:

להרתיח את המים ולהוסיף את המרגרינה והמלח.
להסיר מהאש ולהוסיף בזה אחר זה קמח מצה וביצים.
לבחוש היטב עד לקבלת בצק אחיד.
לשמן את הידיים במעט שמן זית וליצור מהבצק כדורים.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני עד לקבלת לחמניות מושחמות ויציבות

 

תגיות המתכון: ביצים, קמח מצה, פסח, לחמניות


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

חנה טובה הינה יועצת בכירה בחברת קייטרינג.
חברת קייטרינג מספקת שירותי קייטרינג ובכללם קייטרינג חלבי, קייטרינג בשרי וכן קייטרינג כשר לאירועים.

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת חנה טובה

מתכונים נוספים בנושא פסח

כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478

מאת: נועםפסח27/03/132822 צפיות
חרוסת אפגניסתנית טעימה ומתוקה ובריאה, מקורית על בסיס תמרים ואגוזים.המתכון עבר מדור לדור ועכשיו מופץ לרבים...בתאבון!


מאת: שף יעקב פסח05/04/114264 צפיות
מחסור מצוקתי בבצקים מניב מתכונים מצוינים וחלופות מפתיעות

מאת: שף יעקב פסח05/04/117129 צפיות
מנה שנוצרה בגלל מגבלות החג לדפי לזניה יוצא מצוין ומפתיע

להזמנות מופלטה מרוקאית מקורית 80 שח לקילו משלוח עד הבית 0547997478

מאת: idoB1978פסח16/03/105191 צפיות
שילוב מנצח של בטטה ותפו"א

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported