נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 21/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


•  מקלפים ראש שום ומכניסים לתוך הבשר. את 2 ראשי  השום הנותרים חותכים לרוחב ומכניסים גם לתוך הבשר.
• מערבבים בקערה את שמן הזית, המלח והפלפל ומעסים היטב את הכתף.
• מפזרים על הכתף את הרוזמרין והטימין ועוטפים בנייר כסף.
• מכניסים את הבשר לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות ל-20 דקות. לאחר מכן מורידים את החום ל-170 מעלות ואופים עוד כחצי שעה


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe533.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון