נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 25/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


את תערובת הבשר יש למלא בתוך הפלפלים, לסדר בסיר, להכין את הרוטב בתוספת מים, לצקת על הפלפלים .להניח מעל צלחת ולצקת את שאר המים כדי כיסוי לבשל מרגע הרתיחה כשעה וחצי על אש קטנה


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe544.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון