נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 26/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בעזרת סכין חדה פותחים את הדג מאזור הבטן כאשר מרגישים את אידרת (שלד)  העצמות על גבי הסכין ממשיכים עד שהדג פתוח כמו ספר מנתקים בעזרת הסכין והיד את האידרה מן הצד השני עכשיו שולפים את עצמות הצלעות המחוברות לבטן הדג משני צדדיו בעזרת היד ממששים את הדג בכדי לבדוק עם נשארו עוד עצמות אפשרות שניה כאשר קונים סלמון טרי לבקש מהמוכר לנקות את הדג בעבורכם לאחר שהדג נקי מורחים את הדג בשמן זית בתבלין ובשום מבפנים ומבחוץ מכניסים לתוך הבטן את הטימין וסוגרים את הדג למצבו הטבעי מכסים בנייר כסף ואופים על 180 מעלות כ-50 דקות מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד כ-5 דקות להשחמה


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe548.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון