נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 28/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לשטוף את המלפפונים ולהכניסם לצנצנת. מעל להכניס את פלפל והשום, עכשיו לקחת כוס ולמלא במים על כל כוס להוסיף כפית מלח ולערבב ולצקת לתוך הצנצנת עד למילוי הכלי. להניח מעל את השמיר ולסגור את הצנצנת, לסדר מגבת מטבח על צלחת גדולה ולהניח את הצנצנת מעל. המגבת תספוג את הנוזלים שישפכו במהלך התסיסה, זמן התסיסה כ-12 ימים, לאחר מכן להעביר לכלי נוח ולהכניס למקרר.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe551.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון