נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 28/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לשטוף את העגבניות ולהכניס לצנצנת. לסדר מעל את השום הפלפל והסלרי, למלא  כוס מים על כל כוס מים כפית אחת מלח, לערבב ולצקת לצינצנת למלא כך עד קצה הצנצנת. לסדר מגבת מטבח בצלחת גדולה ולהניח מעל את הצנצנת, המגבת תספוג את נוזלי התסיסה שיצאו במהלך התסיסה, זמן התסיסה כ-14 ימים, לאחר מכן להעביר את העגבניות לכלי נוח ולהכניס למקרר.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe552.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון