חפש מתכונים:       
שלום אורח
20.08.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

עגבניות כבושות בסגנון רומני

מאת: שף יעקב עגבניות כבושות28/03/20108592 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   יותר משלוש שעות
מתאים ל:   10 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 צנצנת עם מכסה אטום של-5 ליטר
2\1 2 ק'ג עגבניות חצי ירוקות בינוניות
2\1 1 ראשי שום חצוים לרוחב על קליפתם
1 ראש סלרי קלופ ופרוס
1 פלפל ירוק חריף או יותר לפי הטעם
1/2 כוס חומץ רגיל 5%
1 כפית גדושה מלח על כל כוס מים עד השפה העליונה של הצנצנת



אופן ההכנה:

לשטוף את העגבניות ולהכניס לצנצנת. לסדר מעל את השום הפלפל והסלרי, למלא  כוס מים על כל כוס מים כפית אחת מלח, לערבב ולצקת לצינצנת למלא כך עד קצה הצנצנת. לסדר מגבת מטבח בצלחת גדולה ולהניח מעל את הצנצנת, המגבת תספוג את נוזלי התסיסה שיצאו במהלך התסיסה, זמן התסיסה כ-14 ימים, לאחר מכן להעביר את העגבניות לכלי נוח ולהכניס למקרר.

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/134161 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/134687 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/134709 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/128147 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/124107 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/123736 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/125821 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא עגבניות כבושות

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported