נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 31/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


. מאדים את השעועית במיקרוגל במעט מים עד שמתרככת.

2. מסדרים עלי חסה בשתי צלחות אישיות. מנחים עליהם את העגבניות, המלפפונים,

עלי הרוקט והשעועית.

3. מסננים את הטונה מהמים ומפוררים אותה לקערה בינוית. מערבבים את כל חומרי הרוטב יוצקים אותם על הטונה. מניחים חצי מהתערובת על כל צלחת.

4. מפוררים מלמעה את הביצה הקשה


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe564.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון