נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 31/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. מחממים תנור לחום בינוני גבוה.

2. שמים את הפירורים והתבלינים בשקית ניילון גדולה וחזקה.

3. בקערה בינונית טורפים את הביצה מדוללת ב –2 כפות מים.

4. מרפדים תבנית שטוחה של התנור בנייר אפיה.

5. טובלים את חלק העוף כל אחד בנפרד : ראשית בביצה ולאחר מכן מכניסים לשקית ומנערים היטב עד שמקבלים שכבה דקה.

6. מניחים את חלקי העוף על תבנית האפייה, אופים בתנור כשעה או עד שהעוף משחים, כדאי להפוך באמצע האפייה.

אך חשוב להיזהר שלא יתייבש!


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe571.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון