נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 02/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 מערבבים את הקמח והמלח.

 מוסיפים את המים ולשים במשך 3 דקות עד לקבלת בצק אחיד ורך.

 יוצרים  עיגולים בגודל כדור טניס קטן ומניחים בתבנית ..מומלץ לשמן כול כדור

  ומשאירים בטמפ' החדר במשך  25 דקות לפחות

 מחממים מחבת על להבה בינונית.

על משטח משומן  פותחים כל אחד מהכדורים ויוצרים עיגולים שטוחים דקים ועדינים.

 מניחים את העיגול הראשון שפרסתם כקוטר המחבת   על המחבת לצקת  טיפונת  שמן  ראשוני על המחבת ומחכים עד להזהבה.

 הופכים את הבצק לצד השני ומיד מניחים עליו עיגול בצק נוסף.

 ממתינים כחצי דקה והופכים את שני העיגולים יחדיו - כך שעיגול הבצק החדש יפנה כלפי מטה.
 מניחים עיגול בצק נוסף  ממתינים חצי דקה, והופכים את הערמה בשנית.עד לכ30 יח מוציאים ושוב תהליך מחדש

מורחים מעט חמאה ודבש וזה כול הסיפור

 


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe574.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון