נכתב על ידי: שרון קונפורטי אהבה במטבח TM
תאריך: 06/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מכינים מרק ירקות מניחים בסיר כף שמן קנולה + בצל שלם + תפו"א חתוך גס + הל, עלי דפנה ופלפל אנגלי. מוסיפים ליטר מים + מיץ לימון מוסיפים כוסברה ופטרוזיליה קצוצה ומביאים לרתיחה.

בינתיים מכינים את כופתאות הגונדי מגררים 2 בצלים בפומפייה מערבבים יחד עם הבשר הטחון את 1/4 כוס השמן כוס המים וקמח החומוס מוסיפים כורכום + 2 כפיות מלח + 1/2 כפית פלפל ומערבבים היטב לקבלת עיסה אחידה. מניחים במקרר למשך חצי שעה על מנת לתת לעיסה לנוח ולהתאחד.

לאחר מכן צרים בידיים רטובות כדורים קטנים ועגולים וזורקים לתוך סיר המרק הרותח מבשלים כחצי שעה.

מומלץ להגיש עם נוזלי המרק לצד אורז לבן.


 
אודות המחבר

נעים מאד,

שרון קונפורטי

שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.

מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.

http://www.sk-love2cook.co.il/

בוגרת 'תדמור' שנת 2005

מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe579.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון