נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 07/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר להביא לרתיחה את כל מרכיבי המרינדה מלבד השום. לכבות את האש ולצנן מעט. להוסיף את השום ולערבב ולהעביר את הדגים לכלי הגשה ולצקת את הרוטב מעל למתין כ-10 דקות ולהגיש.

הכי מומלץ להגיש קר ביום למחרת

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe585.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון